Led Işık Terapi Cihazı


Fibroblastlar aktivasyon haline geçerler, elastin ve kolajen lifleri gelişmeye teşvik eder, destekler. Daha şeffaf ve aydınlanmış bir cilt görünümü sağlar ve cildin rengini açmaya yardımcı olur. Porları daraltır ve daha sıkı ve düzgün bir cilt kazandırır, pürüzsüz ve elastik görünüm sağlar.

Detoksifikasyonu hızlandırır, metobolizmayı arttırmada etki sağlar.Ciltteki toksin maddelerin ciltten uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ciltte liftling (germe, sıkılaşma) etkisi yaratır. Nemin ciltte kalmasını için oksijen alış verişini hızlandırır. Kan dolaşımı hızlandırır, efeldilis (çil) görünümünü azaltır.

Teleanjektezie (kılcal damar genişlemesi), Couperose (kuperoz; kılcak damar çatlaması), rosacea (kılcal damar kümeleşmesi) gibi cilt rahatsızlıklarını iyileştirmede destek olur.


Açıklama

Açıklama

LED Işık Terapisi

Omega ışık terapisi, akne, akne izleri, pigmentasyon, donuk cilt ve hassas cilt gibi cilt rahatsızlıklarını iyileştiren tıbbi sınıf bir tedavidir.

Endişeniz kas yorgunluğu, kırışıklıklar ve ince çizgiler, akneyle mücadele veya sadece genel cilt renginizi iyileştirmek olsun – Omega Bright LED ışık terapisi yorgunluğu azaltmak ve iyileşmeyi hızlandırmak için önemli faydalar gösterir. Omega Bright

LED ışığı ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak, düzensiz cilt tonunu iyileştirmek, akneyi hedeflemek ve cildinizin genel sağlığını iyileştirmek için idealdir. Cildinizin iç işlevini iyileştirerek, Omega LED ışık terapisi daha hızlı iyileşmeyi sağlayarak onu iyileşme ve cilt gençleştirme için nihai tedavi haline getirir.

Omega Light, farklı dalga boylarında 4 yüksek güçlü LED ışık kullanır: mavi ışık (423 mm), yeşil ışık (532 mm), sarı ışık (583 mm), kırmızı ışık (640 mm).

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Led Işık Terapi Cihazı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit