Hydrafacial Sunshine Hydradermabrazyon Cilt Yenileme Cihazı


Hydradermabrazyon Teknolojisi

Hydrafacial ile daha genç bir cilt.

Uzmanların tercihi! %100 Profesyonel Dokunuş.

Cilt yüzeyinde oluşan olumsuz tabakalardan Amerikan Cilt bakım Tekniği ile cildi temizleme işlemidir. Hem cildinizi rahatlatırken hem de daha parlak bir cilde sahip olmanızı sağlar.


Açıklama

Açıklama

HYDRAFACIAL SUNSHINE PORTABLE HAKKINDA

1) HYDRADERMABRAZYON
Özel serumlar yardımı İle cilt temizliği yapılır. Cildin nem dengesini sağladıktan sonra dermabrazyon işlemi ile kontrollü aşındırma ve epidermisi temizleyip dermiste olumlu uyarım yapma prensibiyle çalışır.

2) ELMAS DERMABRAZYON
Cilt derisinin yüzeysel tabakasının soyulması işlemidir. Bu yöntemle ciltten epidermisin tamamı ve dermisin üst kısmı uzaklaştırılır. Ve böylelikle cilt renk düzensizlikleri de giderilmiş olur.

3) MİCRO RF
Cilt yüzeyinde oluşan sarkmaları engeller ve cildin doğal görünümüne ulaşmasını sağlar.

4) LED TEDAVİ
Led ışık bir lazer gibi çalışarak derinin alt katmanlarından itibaren var olan hasar onarımını gerçekleştirerek düzgün ve pürüzsüz yüz görünümünü sağlar.

5) FACE LIFTING
Lifting etkisi ile kırışıklıklar gerilerek daha genç bir cilde ulaşmanızı sağlar.

6) SPREY TABANCASI
Cildin nem miktarını arttırarak cilde sağlıklı ve parlak bir görünüm sağlanır.

7) YÜKSEK FREKANS
Sahip olduğu 4 Farklı prob sayesinde uygulanan etki maddelerinin cildinizde daha hızlı emilmesine olanak sağlar.

8) SCRUBBER
Ciltteki ölü hücreleri en iyi şekilde atan bu konuda en iyi cilt bakım seçeneğindeki. Vermiş olduğu titreşim İle birlikte ciltte kazıma işlemi yapar.

9) SOFT VAKUM
Cildin altına işleyen güçlü vakum özelliği ile gözeneklerin içini temizleyerek, siyah noktalardan, yağdan, kirden ve sivilcelerden cildinizi arındırır.

 

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Hydrafacial Sunshine Hydradermabrazyon Cilt Yenileme Cihazı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit